Сериал - предистория на Game of Thrones

Сериал - предистория на Game of Thrones
11 Юни 2018

Радостна новина за почитателите на култовия сериал Game Of Thrones. От HBO са дали "зелена светлина" на проект, който ще разкаже предисторията на събитията, случващи се в популярната поредица. Той вече е поръчан и задачата да напише сценария се пада на британския писател и продуцент Джейн Голдман, известна със съвместената си работа с Матю Вон по филмите „Х-мен: Първа вълна“, „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“ и двата филма „Kingsman“ и др. Нейн съсценарист и продуцент ще бъде самият Джордж Р. Р. Мартин, а Даниел Зелман и изпълнителният продуцент Винс Жерадис също ще са част от екипа.

Сюжетът на новия сериал ще се развива хиляди години преди този на настоящия, разкрива Variety и се очаква да разкрие зараждането на някои от родовете, властващи във Вестерос и техните тайни, както и истинския произход на белите бродници.

Основните виновници за Game Of Thrones Дейвид Бениоф и Дан Уайс този път няма да са част от екипа, а се залавят за работа по бъдещи филми от вселената на Star Wars.

Бъдещият проект няма официално заглавие и се очаква да се появи на бял свят най-рано през 2020 – година след последния сезон на Game Of Thrones.

Прочетете още