Райън Гослинг скача директно в екшъна с „Каскадьорът“ – Филмът завладява кината от днес, 26 април

Райън Гослинг скача директно в екшъна с „Каскадьорът“ – Филмът завладява кината от днес, 26 април
26 Април 2024

Дръжте се да не паднете, защото „Каскадьорът“ ни кани на експлозивна мисия, която ще ни държи на ръба на седалките от 26 април само в кината. Начело на мащабната продукция застава бившият каскадьор Дейвид Лийч, известен с работата си по хитове като „Атомна блондинка“, „Дедпул 2“, „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, „Убийствен влак“, „Джон Уик“, „Никой“ и „Брутална нощ“, и гарантира несравнимо преживяване, което освен екшън, забавление и романтика, поставя каскадьорите и тяхната изпълнена с опасности ежедневна работа в центъра на събитията.

Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът разказва за Колт Сивърс (Гослинг) – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото, така и върху психическото си здраве, е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно. Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да не се обърка?

В новия трейлър откриваме зрелищен спектакъл, адреналин, свежа история, смайващи каскади и огромна доза хумор. Видеото ни грабва с остроумни закачки, две истински обичани филмови звезди с осезаема химия и определено става ясно, че пристигането на „Каскадьорът“ няма да е катастрофално.

В главните роли са Райън Гослинг, Емили Блънт, Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу. Продуценти са Кели Макормък, Дейвид Лийч, Райън Гослинг, Гаймон Касиди.

„Каскадьорът“ търси силни усещания от 26 април само в кината, 4DX и IMAX.

Прочетете още