Любим сериал отново на екран! Алф се завръща на планетата Земя

Любим сериал отново на екран! Алф се завръща на планетата Земя
6 Август 2018

Сериалът "Алф" отдавна е придобил култов статус навсякъде, където се е излъчвал. Любимото на поколения зрители космато извънземно с афинитет към котките ще се завърне на малкия екран. Това обявиха продуцентите от Warner Bros, които бяха разпространители и на оригиналната поредица. Във филмовото студио вече се подготвя нова версия на популярния сериал от 80-те години на ХХ век. Сценаристите са същите, а работата по него е започнала през май.

Една от обсъжданите идеи е новата версия на хитовата телевизионна комедия да проследи как Алф се завръща от военна база, в която е бил държан в плен и наблюдава как се е променил животът в негово отсъствие. Той ще има нов дом и ново семейство.

В миналото всички станахме свидетели на премеждията на членовете на семейство Танер, приютили едно космато и цапнато в устата извънземно, което освен с огромния си апетит и "любовта" си към котките, стана известно и със забавното си чувство за хумор и ни разсмиваше всеки ден от малкия екран.

Нека си припомним някои от най-култовите реплики, произлезли от Алф в култовия ситком:

"Много съм взел да забравям напоследък. Трябва да си вържа конец на пръста... Я, аз съм си вързал... И за него съм забравил!"

"Зеленчуците не са храна, зеленчуците са това, което се яде с храната."

"Хайде първо да хапнем, а после да проявяваме дружелюбие?"

„Какво е това – бележка: „Алф, не яж това!“. Та аз не ям хартия!“

"Хей, Кейт, къде мога да намеря някоя по-голяма тавичка? Лъки не се побира в тостера..."

"Нямаше нужда да си сушиш главата със сешоара. Сега ти се разхвърчаха мислите."

"Любимата ми храна е от всичко по много."

Прочетете още