Избраха новия Бонд

Избраха новия Бонд
20 Март 2024

След дълго очакване от страна на феновете, наследникът на Даниел Крейг в ролята на най-известния агент в света вече е избран. Изминаха години на спекулации, но вече може да се каже, че следващият Джеймс Бонд ще бъде британският актьор Арън Тейлър-Джонсън, познат на публиката от популярни продукции като Kick-Ass и Tenet. Той вече официално е получил оферта за ролята, която е една от най-престижните в цялата история на кино индустрията. Тук обаче трябва да се каже, че макар и съобщавана от доста медии, новината все още не е официално потвърдена. Това обаче може би е единствено въпрос на време.

Британският таблоид The Sun цитира свой източник, който заявява: "Ролята на Бонд вече е в ръцете на Арън, като сега зависи от него дали ще приеме. Формалното предложение е поставено на масата, като сега те очакват отговор от него".

Източникът добавя: "От EON Productions очакват той да подпише договора в следващите дни, което ще бъде последвано от голямото обявяване на новината".

А ето и малко статистика: Първият 007 - легендарният Шон Конъри участва в общо шест филма за специалния агент. Джордж Лейзънби, който освен актьор е и ски състезател, участва в един - "В тайна служба на Нейно Величество". Роджър Мур пък прекарва близо 13 години в шикозните костюми на Бонд и заснема 7 продукции в ролята на британския супершпионин. След него Тимъти Долтън е звездата в два филма - "Живите светлини" и "Упълномощен да убива". Следващият агент 007 е Пиърс Броснън, който прави четири от филмите, а именно: "Златното око", "Винаги ще има утре", "Само един свят не стига" и "Не умирай днес". През 2006-а в образа влиза Даниел Крейг. Лентата е "Казино Роял", следват "Спектър на утехата", "Координати: Скайфол", "Спектър" и 25-ия филм от култовата поредицата - "Смъртта може да почака", който бележи последното му превъплъщение като иконичния агент и общо 15 години в образа.

Прочетете още