Genesis със специално издание на албума „Turn It On Again: The Hits“ за 25-годишнината

Genesis със специално издание на албума „Turn It On Again: The Hits“ за 25-годишнината
21 Март 2024

За да отпразнуват 25-годишнината от издаването на мултиплатинения си албум „Turn It On Again: The Hits“ (1999 г.) Genesis анонсираха специално издание на записа - за първи път на винил. Предстои да бъде пуснат на 3 май. Албумът съдържа 18 песни, които обхващат цялата кариера на групата. От най-ранния им период с песни като „I Know What I Like (In Your Wardrobe)“ и версия на „The Carpet Crawlers“ до глобалните им хитове от началото на 80-те като „Turn It On Again“ и „Mama“ и успешните им хитове по-късно през това десетилетие и в началото на 90-те с „Invisible Touch“ и „I Can't Dance“.

Корицата на албума остава лоялна към оригинала с надписа GENESIS, създаден от различни обложки на албуми на групата и емблематичния силует на „I Can’t Dance“ на Tony Banks, Phil Collins и Mike Rutherford, взет от видеоклипа към песента.

Всички формати са налични за предварителна поръчка тук. Специалното издание на двойния LP комплект от прозрачен винил „Invisible Touch“ се предлага изключително тук.

Снимка: https://www.facebook.com/genesis

Днес каталогът на Genesis включва 15 студийни албума, шест дългосвирещи албума и десетки сингли в класациите. В допълнение към въвеждането им през 2010 г. в Залата на славата на рокендрола, групата получи желаната награда Ivor Novello, Grammy, Американска музикална награда и първата награда за цялостно творчество на британските награди Progressive Music Awards.

Прочетете още