Задава се осмото издание на WHISKEY FEST SOFIA - от 25 до 27 октомври в Sofia Event Center

Задава се осмото издание на WHISKEY FEST SOFIA - от 25 до 27 октомври в Sofia Event Center
15 Октомври 2019

Осмото издание на WHISKEY FEST SOFIA определено е събитието, което може да отбележите като задължително в есенния си календар. Ако искате да сте ориентирани в уиски небосклона, имате възможност в рамките на три дни да избирате от богата палитра от вкусове. Над 100 марки и над 300 разновидности уиски- добре познати, дебютни, нишови и новаторски, представени в продукциите и постиженията на дестилерии от цял свят. И тази година фестивалът е тридневен - от 25 до 27 октомври, като за шеста поредна година се провежда в Sofia Event Center. Срещу билет получавате тридневен достъп, оригинална дегустационна чаша Glencairn, 15 уиски кредита, достатъчно вода, за да се предпазите от дехидратация и куп полезна информация, синтезирана в справочник джобен формат.

Селекцията на тазгодишното издание включва 25 уиски щанда, 9 щанда с ром и коняк в отделна зала, щанд с първокласни пури, няколко предложения за шоколадови изкушения, аксесоари и чаши за всеки вкус и претенция.

В програмата са неизменните презентации на уиски коктейли, майсторски класове за начинаещи, любители и напреднали, като лекциите са вечер след 18 часа.

И тази година шикозната атмосфера в залите ще контрастира с фууд и парти зона на терасата. Джаз-фънк формации ще допълнят фестивалната част на открито.

На място може да подкрепите и социалната кауза на фестивала за засаждане на дъбови дървета в София, като закупите допълнителен билет, който от своя страна ви дава шанс да спечелите пътуване до три уиски дестилерии в Шотландия, както и Golden Tour на култовата атракция The Scotch Whisky Experience в сърцето на Единбърг.

Не пропускайте да споделите с любимата компания последния уикенд на октомври и едно неповторимо уиски изживяване.

Прочетете още