Thunder издават албум с най-големите си хитове през септември

Thunder издават албум с най-големите си хитове през септември
Снимка: www.planetrock.com
9 Август 2019

Британските рокаджии Thunder ще издадат двоен албум с най-големите си хитове наесен, с който ще отпразнуват 30-годишнината на групата. "The Greatest Hits" излиза на 27 септември. Колекцията ще включва 28 песни, като в нея ще има представител от всеки от 12-те студийни албума на бандата.

Компилацията ще се предлага в четири формата: 2CD, 3CD, 3LP и дигитален, като третият диск от изданието 3CD може да се похвали със сесия на живо, записана в студио на Planet Rock в UK на 18 януари 2019 г.! Това е и обложката към колекцията:

Снимка: www.planetrock.com

Китаристът и автор на песни Luke Morley казва: "Беше много забавно да избирам мелодиите за тази компилация и брилянтно да ги събера в една голяма колекция."

Thunder са основани през 1989-та година и имат 12 студийни албума. През 2000-та година те се разпаднаха, но се събраха отново две години по-късно. В началото на 90-те Luke Morley отхвърли поканата на David Coverdale да се присъедини към Whitesnake, а вокалистът Danny Bowes освен мениджър на групата е и на добра позиция в една от големите световни концертни агенции, чиито клиенти са групи, като 3 Doors Down, Opeth, Dimmu Borgir, In Flames и др.

И в още новини от Thunder: Групата потвърди, че вече се работи по следващия им студиен албум, който те се надяват да издадат през 2020 година.

Прочетете още