Супергрупата Hollywood Vampires се завръща – обявиха турне в Европа

Супергрупата Hollywood Vampires се завръща – обявиха турне в Европа
23 Юни 2022

Johnny Depp ще се отправи на европейско турне следващото лято с групата си Hollywood Vampires. Към него, Alice Cooper и Joe Perry, ще се присъедини и Tommy Henriksen. Това става ясно от публикация на „вампирите“ в официалния им профил във facebook.

Припомняме, супергрупата, която е сформирана през 2012 г., трябваше да забива във Великобритания и Европа още през 2020, включително и в България, но отложиха гастрола за 2021г. и впоследствие бяха принудени да се откажат поради продължаващата пандемия.

Ето всички обявени към момента дати като музикантите дават знак, че ще бъдат добавени още, а билетите влизат в продажба в понеделник, 27 юни:

Юни 2023:
20 – Rudolf Weber-Arena, Oberhausen, Germany
21 – Rockhal, Esch-sur-Alzette, Luxembourg
24 – Olympiahalle, Munich, Germany
27 – Stadtpark, Hamburg, Germany
28 – Citadel Music Festival, Berlin, Germany
30 – Summer in the City, Mainz, Germany

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp създават Hollywood Vampires в памет на рокзвездите, починали през 70-те. Групата има издадени два студийни албума с участието на не по-малко звездни гост-музиканти като Paul McCartney, David Grohl, Joe Walsh и Christopher Lee. Първият от тях е едноименният албум "Hollywood Vampires", издаден през 2015 г., а вторият - "Rise" излезе през  2019 г.

Прочетете още