Стенли се завръща на музикалната сцена с песента „Чужди тела“

Стенли се завръща на музикалната сцена с песента „Чужди тела“
9 Октомври 2019

Днес, 09.10, е радио премиерата на „Чужди тела“, новия сингъл на един от най-харизматичните български изпълнители – Станислав Сланев-Стенли. Автор на музиката е Благослав Анастасов (фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“), който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В „Чужди тела“ с вокали се включва и един много специален гост за Стенли: 17-годишната му дъщеря Никол.

„Чужди тела“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще излезе на 1 ноември. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002). Предстоящият албум е записван в продължение на година, а песните в него са реализирани в три различни държави – в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта.

Стенли и групата му ще представят албума „Чужди тела“ на 1 ноември (петък) на живо в столичния клуб Music Jam. Билетите за концерта-промоция влизат в продажба от днес в www.eventim.bg, тук Освен песните от новия албум по време на концерта, Стенли ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“, „Поля от слънчогледи“ и други. Стенли ще излезе на сцената на клуба в компанията на Димитър Ковачев - Фънки (бас китара), Станислав Вълчев - (китари) и Николай Николаев (барабани).

По време на концерт - промоцията ще се състои и видеопремиерата на новото парче.

Прочетете още