Soundgarden, Depeche Mode и Judas Priest - сред лидерите в гласуването за включване в Rock & Roll Hall of Fame

Soundgarden, Depeche Mode и Judas Priest - сред лидерите в гласуването за включване в Rock & Roll Hall of Fame
21 Октомври 2019

Кои ще бъдат част от випуск Rock and Roll Hall of Fame 2020? Предстои да разберем, но гласуването на феновете е в ход от 16 октомври, като петте участници с топ гласовете ще бъдат включени в „бюлетина на феновете“, която в съчетание с мнението на около 1000 специалиста в областта на музиката определя победителите. Статистиката за гласуването вече е публична, като Soundgarden, Depeche Mode и Judas Priest са в Топ 5.

Към момента Pat Benatar е с лидерска позиция сред гласовете. Тя е следвана от братята Doobie. Трети са Soundgarden. На четвърто място са Depeche Mode, а Judas Priest са на пета позиция.

Феновете могат да влязат, за да гласуват, като вотът им е ограничен до един на ден. Можете да видите текущото класиране, тъй като данните се добавят и актуализират на всеки 60 секунди.

Останалите номинирани, извън моментната челна петица са Motörhead, Dave Matthews Band, Whitney Houston, Kraftwerk, MC5, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G., Rufus featuring Chaka Khan, Todd Rundgren, T.Rex, Thin Lizzy.

Гласуването приключва на 10 януари, като резултатите ще бъдат обявени скоро след това. Тридесет и петата годишна церемония по въвеждане в Залата на славата на рокендрола ще се състои на 2 май 2020 г. в Кливланд, Охайо.

Прочетете още