Sofia Drum Fest с кампания "Дари билет на талантливо дете"

Sofia Drum Fest с кампания
20 Май 2019

Фондация "Музикантска съдба", организатор на първия по рода си барабанен фестивал в България - Sofia Drum Fest, обяви, че започва кампания наречена "Дари билет на талантливо дете".

Sofia Drum Fest" е първият по рода си барабанен фестивал, организиран в България. Събитието ще е целодневно, ще включва няколко от т.нар. барабанни клиники и ще завърши с концерт на спечелилата наскоро наградата на Music Radar "#1 for best Clinician / Educator" германка - ANIKA NILLES. Фестивалът ще има седем участника: Anika Nilles - немски барабанист, композитор и продуцент. Аника набра популярност чрез високо-качествените видеа на авторските и композиции в YouTube. Като обикалящ света соло артист е свирила в Северна Америка, Европа и Азия; проф.Христо Йоцов; Симеон Щерев; Милчо Левиев; Йълдъз Ибрахимова; Теодосий Спасов; Хилда Казасян; Томи Смит; Анди Скофийлд; Адам Пиерончик; Ерик Про; Стив Хамилтън; Тим Гарланд; Реджи Уоркмън; Бени Мопин; Стийв Слегл; Том Харел; „Мартинес Брадърс“ и мн.др.

Повече информация можете да намерите във facebook страницата на фестивала

"Целта е Sofia Drum Fest да стигне до колкото се може повече хора, които в момента се учат да свирят на барабани, а какъв по-добър начин от това да им подарим билет. Първоначално мислихме просто да подарим определена бройка билети на деца от Музикалното училище в София и на други музикални училища, школи и академии, но ни хрумна идеята, че и други хора биха се включили в тази кауза и така да успеем да подарим много повече билети. За това започваме тази кампания, в която всеки може да се включи и да подари билет на талатливо дете. За всеки дарен билет, ние ще дарим още един." коментира Боян "Бонзи" Георгиев, основната движеща сила на фестивала.

Прочетете още