Slash потвърди: Guns N`Roses искат да издадат нов албум и вече случват неща в тази посока

Slash потвърди: Guns N`Roses искат да издадат нов албум и вече случват неща в тази посока
15 Февруари 2019

В ново интервю Слаш заяви, че е възможно в недалечното бъдеще Guns N`Roses да издадат нов албум.

"Аксел, Дъф, аз и Ричард говорихме за това…има материал и вече се случват неща за нов албум", потвърди Слаш.

Слаш сподели, че турнето "Not In This Lifetime" е било "наистина невероятно", а първата серия концерти покрай Коачела от август 2016-а са били "нещо огромно", подчертавайки, че между него, Аксел и Дъф Маккагън е имало много силна химия. И допълни, че е щастлив от осъществяването на това турне, което премина изключително успешно.

За близо три години и 159 концерта "Not In This Lifetime" се превърна в истинска машина за пари, генерирайки десетки милиони приходи. Медиите го обявиха за най-популярното и печелившо глобално турне на 2017. Гастролът на Guns се превърна в едно от петте най-големи турнета в музикалната история с продажби за над 500 милиона долара.

"Единственият реален отговор, който мога да дам е, че се надяваме да издадем нов албум и просто ще видим какво ще се случи, когато се случи", каза Слаш.

По-рано, в свое интервю, китаристът на бандата Ричард Фортъс заяви, че групата ще опита да направи нов албум. "Ще опитаме да направим още един албум и да го издадем скоро", сподели Фортъс. И допълни, че албумът ще е страхотен, защото в момента Guns N' Roses се страхотни.

Guns N 'Roses реално не са издавали албум с нова музика със Слаш и Дъф Маккагън от албумите "The Spaghetti Incident?" през 1993 година. Аксел Роуз последно пусна "Chinese Democracy" през 2008-а година, но от класическия състав на групата в създаването на диска участваше единствено фронтменът.

Прочетете още