Силвестър Сталоун ще гледа на живо боксовия мач Пулев - Фюри в София

Силвестър Сталоун ще гледа на живо боксовия мач Пулев - Фюри в София
18 Октомври 2018

Холивудската легенда Силвестър Сталоун ще бъде до ринга по време на боксовия мач между Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Емблематичният американски актьор е получил покана от организаторите на галавечерта в "Арена Армеец" на 27 октомври, да присъства на битката в тежка категория.

Сталоун в момента е в София, за да снима "Рамбо 5: Последна кръв". Холивудската знаменитост е в столицата вече втора седмица.

Той е сред най-върлите почитатели на бокса сред известните актьори. Слай пише сценария и продуцира първия филм "Роки", след като се вдъхновява от реален боксов сблъсък. През 1975 г. актьорът е сред зрителите на сблъсъка между тогавашната суперзвезда Мохамед Али и Чък Вепнер. Година по-късно Сталоун прави първия филм "Роки". Поредицата се превръща в любима лента на няколко поколения. След шест филма от поредицата Слай продължи запазената марка с нов проект - "Крийд". Очаква се в края на ноември по кината да излезе втората част на лентата.

Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се бият 12 рунда, а победителят ще стане официален претендент за световната титла в тежка категория. В момента шампион е Антъни Джошуа.

Пулев се готви в Германия за двубоя със своя треньор Ули Вегнер. В неделя той ще кацне в България. В същия ден у нас пристига и съперникът му Хюи Фюри.

Прочетете още