SEVI ще представят нов албум на 9 ноември в София

SEVI ще представят нов албум на 9 ноември в София
2 Октомври 2023

На 9 ноември с голям концерт в Sofia Live Club, родната банда SEVI ще представи на феновете дългоочаквания си четвърти студиен албум “Genesis”. Музикантите дразнят любопитството на феновете вече две години и половина с предпремиерните сингли: “Shattered”, “Dark Knight”, “Hate You” и дуетната балада с Johnny Gioeli – “Drowning”.

От SEVI са подготвили още 7 композиции, които ще оформят 11-траковия плейлист на “Genesis”, и определят албума като много личен и емоционален.

““Genesis” е отражение на всички емоции, чувства и въпроси, които ни вълнуват през последните три години. 11 истории за живота, любовта, героите, приятелите, реалността и илюзията, ценностите и търсенето на смисъла.“

Освен Johnny Gioeli, специално участие в албума взимaт финландският барабанист Mirka Rantanen (Circus of Rock), италианският барабанист Enrico Valente, мултиинструменталистката Alexandra Zerner и др. По оформлението на звука бандата работи с продуцентите Marco Barusso и Kane Churko (продуцент на сингъла “Hate You”).

Най-нетърпеливите фенове ще чуят албума за първи път на 9 ноември на сцената на Sofia Live Club.

Специални гости – гласът на Торнадо и Кикимора - Ники Здравков и DJ Антон Христов (Sugar DJ’S).

Световната премиера на “Genesis” е планирана за 11 ноември, когато албумът ще бъде достъпен в YouTube, Spotify и всички останали платформи за музика.

Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Врати: 20:00‘

Начало: 21:00‘

Facebook event: https://www.facebook.com/events/769920848268432

Прочетете още