Рони Ромеро за предстоящите концерти на Intelligent Music Project в София днес и Бургас - утре

Рони Ромеро за предстоящите концерти на Intelligent Music Project в София днес и Бургас - утре
18 Септември 2020

Ще доставим на публиката висококачествен рок, забавление и ще ги накараме да се замислят за живота и за истинската любов!, анонсира предстоящите два концерта на Intelligent Music Project Рони Ромеро, който от 2015 година насам е вокал на легендата Rainbow на Ричи Блекмор и Рони Джеймс Дио и е основен вокалист на супергрупата на д-р Милен Врабевски.

Специален гост на концертите на Intelligent Music Project в София (18.09 – Sofia Live Club) и Бургас (19.09 – Летен театър) ще бъда Йордан Караджов, който за пръв път ще изпълни на живо своята обща песен с бандата – „Приказка“.

Заедно с Рони Ромеро и Йордан Караджов, на сцената ще излязат едни от най-добрите български музиканти – Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Иво Стефанов, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Звездният състав ще изпълни най-доброто от последните два албума на Intelligent Music Project – Sorcery Inside и Life Motion.

Концертите ще се проведат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, а организаторите гарантират истинско шоу и качествен рок на световно ниво! Началото е в 21 часа.

Intelligent Music Project е музикалният проект на д-р Милен Врабевски – продуцент и автор на музиката и текстовете на всички пет албума на групата. През годините участие в бандата взимат световни звезди като Саймън Филипс (Toto), Джоузеф Уилямс (Toto), Джон Пейн (ex-Asia), Карл Сентънс (Nazareth), Джон Лоутън (ex-Uriah Heep), Нейтън Ийст и др.

Прочетете още