Rolling Stones с документален филм за "Hackney Diamonds"

Rolling Stones с документален филм за
18 Септември 2023

Още новини около Rolling Stones и техния предстоящ албум "Hackney Diamonds". Mick Jagger, Keith Richards и Ronnie Wood ще представят документална лента, която проследява създаването му, съобщава вестник Sun.

Музикантите ще открехнат завесата за феновете и ще разкрият работния процес по записите на 12-те сингъла в тавата като за целта работят с Fulwell 73 (хората зад "The Kardashians"). В продукцията бъдат включени и сцени от премиерата на видеото към "Angry" на специалното събитие в Hackney Empire, когато те съобщиха подробности за творбата, е заявил пред британския таблоид източник от снимачния екип.

Под номер 24 в дискографията на рок динозаврите, "Hackney Diamonds", който е техният първи албум с оригинална музика от 18 години, след "A Bigger Bang" (2005 г.), ще излезе на музикалния пазар на 20 октомври. Негов продуцент е Andrew Watt като това ще бъде и първото издание на групата след смъртта на Charlie Watts през 2021 г. Филмът ще почете покойния барабанист, който свири в две от новите парчета в албума – "Live by the Sword" и "Mess It Up".

Прочетете още