Продават на търг вещи на покойния фронтмен на The Prodigy

Продават на търг вещи на покойния фронтмен на The Prodigy
10 Октомври 2019

Аукционна къща Cheffins анонсира, че ще пусне на търг лични вещи на вокала на The Prodigy Кийт Флинт, който почина през март на 49-годишна възраст. Сред предметите, които феновете му ще имат възможността да придобият са дрехи, бижута за лице и тяло, включително и негова пиърсинг обеца, златни дискове и награди, включително няколко MTV Video Music Awards. Една от по-големите вещи е направено по поръчка дървено легло в готически стил. От аукционната къща коментират, че не са обявили предварителни цени на вещите, защото те на практика са неоценими. Търгът ще се състои на 7 ноември в Кеймбридж.

"Аукционът ще е наситен с интересни предмети, които дават представа за личния живот на Кийт и подчертават разликата между неговата сценична персона и личния му живот.", казват от Cheffins.

През 90-те години вокалистът на култовата банда се превръща в едно от лицата на Britpop културата, като енергичният му танцов стил и пънк прически го превръщат в един от най-разпознаваемите герои на течението. По време на почти 25-годишната си история The Prodigy продават над 25 милиона копия на албумите си по цял свят.

Прочетете още