Посрещаме Джулая в Бургас с Jeremy?, SEVI, Saint Electrics и още

Посрещаме Джулая в Бургас с Jeremy?, SEVI, Saint Electrics и още
25 Юни 2019

Разтърсващ и незабравим Джулай очаква бургазлии и гостите на морския град в нощта (срещу) и в ранната утрин на първото юлско утро това лято. Мястото и времето са известни – Бургас, сцена до Моста, 30 юни.

Купонът на плажа е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата Jeremy?. Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат Филип Аврамов и блусарската му банда Джинджифил, като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов.

Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група Силует. Още една формация със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път – SeviСветлана Близнакова и ко. ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика.

И това не е всичко – момчетата, които напоследък впечатляват родните меломани – Saint Electrics, ще представят музиката си в малките часове на 1 юли. „Свежарите“ от група Rewind, освен весело настроение, ще изсвирят  най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните състави Red Light Destric Project и Феникс.

Джулай Морнинг се организира от община Бургас и фронтдамата на рок група Силует – Марияна Добрева, за осма поредна година.

Прочетете още