Philip H. Anselmo & The Illegals отменят изявите си в Европа през 2022 – Концертът в София също пада

Philip H. Anselmo & The Illegals отменят изявите си в Европа през 2022 – Концертът в София също пада
13 Януари 2022

Philip H. Anselmo & The Illegals, водени от фронтмена на Pantera Philip H. Anselmo, няма да прекосяват Атлантика тази година. Ето и официалното съобщение от групата:

„Поради продължаващата несигурност по отношение на пътуванията в тези Ковид времена, за съжаление, PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS се налага да отменят потвърдените участия на европейските фестивали Hell Awaits, Rockstadt Extreme, Brutal Assault, Alcatraz и Bloodstock през 2022 г. Бандата благодари на феновете за подкрепата и разбирането и очаква с нетърпение да се завърне по европейска земя, когато това е възможно.“

Концертът им в София, който първоначално бе планиран за 2020, след това пренасочван за 2021 и сега очаквахме на 5 август 2022, разбираемо също се отменя.

Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени по следните начини:
-Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат възтановени по сметките на клиентите, през които са платени.
-Билети, закупени от магазини На Тъмно, ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен и-мейл на pr@eventease.org със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин На Тъмно, както и информация подадена от клиента закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.
-Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени или с превод по банка, или изпратени отново с наложен платеж обратно към клиента. За целта е нужно клиентите да се свържат с организатора на и-мейл pr@eventease.org и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон.

Крайният срок за връщане на билетите е 28.02.2022.

Прочетете още