Ozzy Osbourne разкри, че страда от болестта на Паркинсон

Ozzy Osbourne разкри, че страда от болестта на Паркинсон
22 Януари 2020

Рок легендата Ozzy Osbourne в емоционално телевизионно интервю заедно със съпругата си Sharon Osbourne призна, че страда от форма на болестта на Паркинсон. Принцът на мрака е решил да разкрие проблема си заради спекулациите, че е на смъртно легло и тъй като не е искал да крие от феновете си своето здравословно състояние. Той сподели в предаването "Good Morning, America" на телевизия ABC, че изпитва вина, че е държал болестта си в тайна до момента.

71-годишният кръстник на хеви метъла каза: "Много е трудно да криеш, никога не се чувстваш добре. Чувстваш се виновен. Аз съм зле с пазенето на тайни. Вече не мога да нося това вътре в себе си, свършиха ми оправданията." И добави, че преди година е бил в ужасно състояние, претърпял е операция и приема много различни медикаменти, но продължава да има силна болка в нервите и планира напролет да търси лечение в Швейцария.

Съпругата му отбеляза, че заболяването "съвсем не е смъртна присъда". "Но нервите в тялото му все пак са засегнати.", каза Sharon Osbourne.

Припомняме, през януари 2019 Ozzy отмени европейското си турне тъй като беше диагностициран с тежка респираторна инфекция. През април отмени цялото си световно турне, планирано за същата година, заради травма от падане в дома си и насрочи всички концерти за настоящата година.

Прочетете още