Ozzy Osbourne е готов с новия си албум: "Това е най-великият албум, който съм правил някога"

Ozzy Osbourne е готов с новия си албум:
18 Септември 2019

Ozzy Osbourne сподели, че е завършил работата новия си самостоятелен албум. Това ще бъде първото му солово издание от 9 години насам ("Scream" 2010). След това, Принцът на мрака беше ангажиран с издаването на последния албум на Black Sabbath - "13", както и с турнетата в негова подкрепа.

Той каза, че музиката не само му е помогнала да се възстанови от здравословните му проблеми, но резултатът е и "най-великият албум, който съм правил някога", заяви Osbourne и добави, че много негови приятели, известни музиканти, са му помогнали да повдигне духа си – Elton John, Tony Iommi, Slash и Jonathan Davis. В интервю за The Sun Ozzy разкри обаче, че сътрудничеството с рапъра Post Malone е това, което му е дало нови сили и вдъхновение да се заеме със собствената си музика.

"Никога не бях чувал за това момче. Покани ме да пея в песента му "Take What You Want". Приех и след това нещата започнаха да се развиват. Започнах да правя моя албум с продуцента на Post Malone - Andrew Watt. Направих девет парчета.", сподели Osbourne и допълни, че албумът е завършен само за четири седмици.

Прочетете още