Още един видеоклип на Guns N' Roses с над 1 милиард гледания в YouTube - "Sweet Child O' Mine"

Още един видеоклип на Guns N' Roses с над 1 милиард гледания в YouTube -
16 Октомври 2019

Малко повече от година, след като видеоклипът към епичната "November Rain" на Guns N' Roses постави рекорд в YouTube и стана първото деветдесетарско видео, което успя да постигне 1 милиард гледания, подобно постижение отбеляза и още един клип на групата. Видеото към "Sweet Child O' Mine" официално е първият музикален клип от 80-те години, който надхвърля 1 милиард гледания във видеоплатформата.

Guns N' Roses превземат с необуздано поведение световната рок сцена и продължават да вълнуват света с албума си "Appetite For Destruction" от 1987 г., който се все още е най-продаваният дебютен албум на всички времена в САЩ с над 30 млн. релизирани копия в световен мащаб. Постоянният успех на групата по време на турнето 'Not In This Lifetime' в световен мащаб му отрежда 4-то място в списъка с най-успешни турнета в историята на световната музика. Нестихващата сила на Guns N' Roses' е неоспорима. С над 6.7 млн. последователи в YouTube и рекордни видео постижения в продължение на десетилетия. Лоялната й фен аудитория по цял свят не спира да се връща към видеата на нейни класики и я превръща в една от всички 200 най-гледани артисти в YouTube в цял свят за 2019 г.!

Видеото към "Bohemian Rhapsody", чиято премиера е през 1975 г. пък е първият музикален клип пуснат през 70-те години, който мина границата от 1 милиард гледания през юли 2019-а.

Прочетете още