ORDINARY MAN - първият солов албум на Ozzy Osbourne от 10 години насам е вече факт

ORDINARY MAN - първият солов албум на Ozzy Osbourne от 10 години насам е вече факт
21 Февруари 2020

Ozzy Osbourne - носителят на 4 награди Grammy, включително за цялостен принос към музикалната индустрия и член на Залата на славата на рокендрола издаде първия си солов албум от почти 10 години насам – ORDINARY MAN. За да отпразнува премиерата на албума, Принцът на мрака организира най-мащабното международно събитие за татуировки и listening сесия на албума в 50 световни града вчера. Феновете на рок енд рол иконата слушаха албума преди всички останали и бяха първите, които избираха от колекцията ексклузивни татуировки, вдъхновени от Ozzy. Днес Ozzy се завръща в Amoeba Records в Холивуд, Калифорния, където за последен път организира in-store събитие през юни 2010 г., за ексклузивна signing сесия.

ORDINARY MAN е записан в Лос Анджелис, мащабният проект обединява продуцента Andrew Watt на китари, Duff McKagan (Guns N' Roses) на бас и Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) на барабани, и включва колаборации с Elton John, Post Malone, Tom Morello и е на наличен във всички дигитални платформи тук и на физически носител тук.

ORDINARY MAN излиза след релийза на епичното рок парче и първи сингъл от албума „Under The Graveyard“, което събра 15 милиона стрийма и 5,3 милиона гледания в YouTube; едноименният сингъл от албума и филмова балада „Ordinary Man“, в колаборация с Elton John, който е със 7 милиона стрийма до момента и експлозивния трак „Straight To Hell“, с участието на китариста на Guns N’ Roses – Slash, който отбеляза 6,9 милиона стрийма и 4,2 милиона гледания в YouTube.

Като най-нов сингъл от албума се нарежда разтърсващата колаборация на Ozzy с Post Malone в парчето „It’s A Raid”, което излезе преди часове.

Прочетете още