Новият филм за Бонд и саундтракът към него излизат през ноември!

Новият филм за Бонд и саундтракът към него излизат през ноември!
16 Септември 2020

Дългоочакваният 25-и филм за Джеймс Бонд, “Смъртта може да почака”, тръгва в кината у нас на 20-и ноември 2020. Седмица по-рано, на 13-и ноември, излиза вълнуващият саундтрак към него - No Time To Die. В “Смъртта може да почака” в главната роля отново ще гледаме супер звездата Daniel Craig в 5-тото му преобразяване в 007. Craig си партнира с Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, Léa Seydoux и Christoph Waltz.

Саундтракът ще е със специалното участие на световната #1 поп звезда и 5-кратен носител на ГРАМИ, Billie Eilish, в наелектрезиращата водеща музикална тема към филма - No Time To Die, създадена в съавторство с брат ѝ Finneas O’Connell, който също притежава статуетка от най-престижните световни музикални награди. Едва 18-годишна, Eilish се присъединява към списъка с изключителни артисти, имали честта да участват в теми на Бонд - Dame Shirley Bassey, Madonna, Adele и Sam Smith.

Музиката към филма разботи легендарния композитор Hans Zimmer заедно с Johnny Marr, който изпълнява и китарните линии в някои от мелодиите. Албумът включва и произведения на композитора и продуцент на филмова музика Steve Mazzaro. Johnny Marr, който след основаването на The Smiths се наслаждава на блестяща световна кариера като студиен музикант и солов артист, дълги години работи в успешно партньорство с Zimmer. Mazzaro влиза в екип с Hans и за саундтрака към хитовия игрален филм на Дисни от 2019, “Цар Лъв”, и наскоро създаде музиката към The Rhythm Section с Blake Lively и Jude Law.

Режисьорът на “Смъртта може да почака”, Cary Joji Fukunaga, споделя: “Много съм развълнуван, че именно Hans създаде саундтрака. Музиката на Бонд винаги е била емблематична за филмите  и станах свидител на това, как Hans добави част от своята гениалнот към наследството на Бонд.”

Прочетете още