Новият албум на KORN - THE NOTHING е факт

Новият албум на KORN - THE NOTHING е факт
17 Септември 2019

KORN издадоха дългоочаквания нов албум THE NOTHING. Посочен от Billboard в списъка “Най-очаквани албуми за есента на 2019”, THE NOTHING включва по-рано излезлите сингли “Can You Hear Me”, Cold”, и “You’ll Never Find Me”, последният от които в момента е в топ 10 на класацията на Billboard “Mainstream Rock Songs”. “You’ll Never Find Me” е придружен от режисираното от Andzej Gavriss oфициално музикално видео, което влезе в Топ 10 на “Набиращи популярност“ на YouTube глобално при излизането си.

Миналата седмица KORN анонсираха голямото пристигане на тяхната разтърсваща серия от подкасти с драматизирана антология ‘The Nothing’, която е написана и създадена от Adam Mason и Simon Boyes с KORN. Официалната визуализация към сингъла “Can You Hear Me” служи и като трейлър към предстоящата серия от подкасти и може да бъде гледана сега в канала на КORN в YouTube. 

THE NOTHING, който е наличен във  всички стрийминг платформи, с физически носители и сетове от Орфей Мюзик и www.kornofficial.com, следва албума THE SERENITY OF SUFFERING от 2016, който дебютира на #1 в класациите на Billboard “Top Rock Albums” и “Hard Rock Albums”, и включва номинирания за награда GRAMMY сингъл “Rotting In Vain”.

Прочетете още