Neil Young и Crazy Horse издадоха албума “World Record”

Neil Young и Crazy Horse издадоха албума “World Record”
23 Ноември 2022

Neil Young и Crazy Horse издадоха “World Record”, записан в “Shangri-La Studio” и продуциран от Rick Rubin и Neil Young. “World Record” се предлага на винил, CD и касети чрез „The Greedy Hand Store“ в „Neil Young Archives“ NYA и музикалните търговци навсякъде. Видеото към парчето от албума “Chevrolet”, режисирано от Bernard Shakey за „Shakey Pictures“, вече е тук.

Както самият Young каза в съобщение към „Times-Contrarian“ по време на създаването на „World Record“: „Истинската магия е вечна и ние смятаме, че я притежаваме.“

Записан на живо, за да улови дългогодишния дух на Horse, албумът е миксиран на аналогова лента в „Shangri-La“.

Оптимизирайки качеството на звука, виниловият формат на „World Record“ се предлага като тристранен двоен албум с офорт от четвъртата страна. Версия с ограничено издание на албума, пресована върху прозрачен винил, също е налична в уеб магазина на Young – „The Greedy Hand Store“ и при търговците на дребно. „World Record“ се издава и на касета, и като двоен CD комплект (дублиращ корицата на двойния винил). Всички покупки на „World Record“ (винил, CD или касета) от „Greedy Hand Store“ идват с безплатно изтегляне на дигитално аудио с висока резолюция от „Xstream Store„ в „NYA“.

Освен това, „World Record“ се предлага в множество дигитални формати, включително XStream Hi-Res Audio и Atmos/Spatial. Форматът за стрийминг с висока разделителна способност на албума се поддържа напълно от Amazon, Apple и Qobuz. Можете да го откриете в дигитален формат в „Neil Young Archives“ и повечето големи дигитални платформи.

Прочетете още