„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев

„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев
15 Септември 2021

Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в рока, този път от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците”. Съвместният им проект е красива песен за стойностните неща в живота, озаглавена „Не за мен”. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р., а видеоклипът, уловил непринудената атмосфера на приятелски дух в работния процес, е дело на режисьора Боян Карамфилов.

„Славчо е като главния герой от сериала „Всички обичат Реймънд”не може нищо да му се откаже, толкова е сърцат....”  коментира с чувство за хумор Кирил Маричков участието си в проекта и добавя: „Просто ми хареса песента, ако не я бях харесал щях да намеря начин да откажа! Тя е в малко битълсов мелодичен стил и може би затова му е хрумнало на Славчо да ни покани с Валди!” 

Валди Тотев пък определя песента и работата към нея като „... едно затвърждаване и продължение на дългогодишното ни приятелство с Б.Т.Р.” 

„Не за мен” е част от 13-ия албум на Б.Т.Р. - „Пъзел”, който предстои да бъде представен с концерт – премиера на 13 октомври в зала 1 на НДК.

Прочетете още