На 24 май в "На Концерт с Радио 1 Рок" очаквайте I.V.R. Project, Sevi, Tube Hedzzz и Saint Electrics

На 24 май в
21 Май 2020

Потопете се в невероятната атмосфера по време на концерт с всекидневните издания на "На Концерт с Радио 1 Рок" и се оставете да ви завладеят едни от най-добрите в рок музиката с техните култови изпълнения на живо. На 24 май ефирът ни ще бъде посветен на четири групи от родната рок и метъл сцена.

В 17 часа "На Концерт с Радио 1 Рок" ще открият I.V.R. Project (Диана Комитова-вокали, Иван Русев - бас и вокали, Иван Петков - барабани, Васил Вълчев - китари и Иван Юрков - клавишни). Записът е от концерта им "Видима безкрайност" в клуб VOID в творчески квартал Капана в Пловдив през 2019-а, който бе с благотворителна цел и всички събрани средства от събитието бяха дарени за оборудване за очната университетска клиника на УМБАЛ "Св. Георги", Пловдив.

Следва групата с 10-годишна история и четири студийни албума зад гърба си - SEVI. Записът, който ще чуете по време на "На Концерт с Радио 1 Рок" е от 16 май 2017-а, когато Светлана Близнакова и компания подгряваха шоуто на шведските хард рок легенди Europe в зала "Арена Армеец" в София.

Веднага след това очаквайте да ви разтърси инди рок бандата Tube Hedzzz в лицето на Ангел Дюлгеров (китара/вокал), Веселин Веселинов – Еко (бас), Пламен Денчев (клавири) и Росен Ватев (барабани) - концертът им е запис на промоцията на втория албум на бандата - "Beyond" в пловдивския Rock Bar Download в края на юни 2019-а година.

И за да закрият подобаващо епизода на 24 май, за финал ще забият Saint Electrics - една от най-интересните съвременни, български рок групи, с модерно звучене, собствен почерк и енергия (Гриша Георгиев (водещ вокал и бас), Мирослав Иванов (китара, вокал), Денис Попстоев (кийборд и саксофон) и Николай Данев - Brown Sugar (барабани).

Прочетете още