Mike Shinoda от Linkin Park издаде сингъла „In My Head“

Mike Shinoda от Linkin Park издаде сингъла „In My Head“
Снимка: Frank Maddocks
14 Март 2023

Продължавайки изключително плодотворен сезон, без да има намерение да забавя темпото, носителят на Grammy Mike Shinoda, споделя нов солов сингъл, озаглавен „In My Head“, с участието на алтернативната поп певица от Аризона – Kailee Morgue. Парчето излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България и се появява в дългоочакваната шеста част от емблематичната поредица „Scream“ – „Scream VI“ (от Paramount Pictures и Spyglass Media Group), задавайки тона както за началната сцена, така и и в края на филма. Shinoda също така е съавтор и продуцент на песента „Still Alive“ на Demi Lovato, която също е включена във филма.

Mike Shinoda казва: „Харесва ми, че този момент е едновременно поглед назад и напред във времето, пускайки юбилейна ретроспекция на „Meteora“ и чисто нова музика едновременно. По време на кариерата си  преминах от Linkin Park към солови неща, както и към сътрудничество с други изпълнители и е страхотно да се потопя отново в този ритъм. Освен това усещането да имаш едновременно две парчета – „In My Head“ и „Still Alive“ на Demi Lovato, в новия филм „Scream VI“ е невероятно“.

На 7-ми април Linkin Park ще представят „Meteora 20th Anniversary Edition“, включващ експлозивния нов сингъл „Lost“, който се нареди на второ място в радиостанциите с формат Alternative и Rock, бележейки първото влизане на групата в класацията Billboard Hot 100 от шест години насам. Отбелязвайки две десетилетия от излизането на номинирания за награда Grammy мултиплатинен втори албум – „Meteora“, юбилейното издание ще бъде налично в различни конфигурации, включително Limited Edition Super Deluxe Box Set, Deluxe Vinyl Box Set, Deluxe 3-CD и дигитално изтегляне. Предварителна поръчка/предварително запазване ТУК  чрез Warner Records.

Прочетете още