Metallica обявиха нов албум, глобално турне и представиха пилотния сингъл – Чуйте "Lux Æterna"

Metallica обявиха нов албум, глобално турне и представиха пилотния сингъл – Чуйте
29 Ноември 2022

Чакането приключи за всички фенове на Metallica. Преди часове траш метъл легендите официално обявиха своя нов студиен албум, който ще носи името "72 Seasons". Наследник на "Hardwired… To Self-Destruct" (2016г.), записът ще е под №12 в дискографията на бандата и ще излезе на музикалния пазар на 14 април 2023г. чрез лейбъла Blackened Recordings.

Продуциран от Greg Fidelman, James Hetfield и Lars Ulrich, "72 Seasons" съдържа 12 парчета с обща продължителност от 77 минути. А вече имаме и пилотния сингъл - "Lux Æterna", който пристига с официален видеоклип:

"72 Seasons" съдържание и обложка:

1. "72 Seasons"
2. "Shadows Follow"
3. "Screaming Suicide"
4. "Sleepwalk My Life Away"
5. "You Must Burn!"
6. "Lux Æterna"
7. "Crown Of Barbed Wire"
8. "Chasing Light"
9. "If Darkness Had A Son"
10. "Too Far Gone?"
11. "Room Of Mirrors"
12. "Inamorata"

Снимка: https://www.facebook.com/Metallica

Metallica също така обявиха и глобално турне. В рамките на гастрола "M72" те ще изнасят по два концерта във всеки град, който ще посетят. Ще има и специални шоута през почивните дни под мотото "No Repeat Weekend", с различен сетлист за всеки концерт, както и различен подгряващ изпълнител. Билетите за уикенд събитията ще са в продажба от петък, 2 декември, а за другите концерти - от 20 януари. Част от приходите от всеки билет ще са за благотворителната фондация на групата "All Within My Hands".

Снимка: https://www.facebook.com/Metallica/

Прочетете още