"Лоши момчета: Всичко или нищо" – зрелищната продукция в кината от днес

7 Юни 2024

Изминаха 4 години от последния път, в който гледахме Уил Смит и Мартин Лорънс на голям екран в ролите на детективите от полицията в Маями Майк Лаури и Маркъс Бърнет и те отново са"лоши момчета" за четвъртия филм от франчайза - "Лоши момчета: Всичко или нищо". Третият, "Лоши момчета завинаги" се представи доста успешно в боксофиса (спечели 424 млн. долара - колкото първите два филма, взети заедно) и нямаше как да пропуснат да му спретнат поне още едно продължение, което обещава иконична смесица от спиращ дъха екшън и скандален хумор

В "Лоши момчета: Всичко или нищо" най-добрите ченгета се превръщат в най-издирваните престъпници и се отправят на най-личната си мисия до момента, в която от преследвачи ще се окажат преследвани. Дали и този път ще успеят да излязат победители? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.

Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат за най-зрелищната си операция до момента – "Лоши момчета: Всичко или нищо" в кината, 4DX и IMAX от днес - 7 юни.

Прочетете още