LINKIN PARK издават днес „Papercuts (Singles Collection 2000-2023)“

LINKIN PARK издават днес „Papercuts (Singles Collection 2000-2023)“
Снимка: James Minchin
12 Април 2024

LINKIN PARK представят колекция с най-големите им хитове, обхващаща цялата им кариера. Изданието е озаглавено „Papercuts (Singles Collection 2000-2023)“ и излиза днес, 12 април чрез Warner Records/ Орфей Мюзик.

Ентусиазмът и страстта на феновете както за „Hybrid Theory (20TH Anniversary Edition)“ през 2020 г., така и за „Meteora (20TH Anniversary Edition)“ миналата година, в крайна сметка вдъхнови групата внимателно да подбере и да създаде това, което е „Papercuts“. Той предлага изчерпателна ретроспекция на тяхното пътуване до момента в рамките на един албум, подчертан от парчета като „Crawling“ и „Somewhere I Belong“ до търсената рядкост „QWERTY“. Вижте пълния списък с песни по-долу.

В допълнение към класиките, LINKIN PARK споделиха неиздавания досега трак „Friendly Fire“. Записан по време на сесиите за техния седми албум – „One More Light“, през 2017 г., той включва мощно вокално изпълнение на покойния Chester Bennington. Видеото е режисирано и създадено от дългогодишния сътрудник Mark Fiore.

Mike Shinoda каза: „При създаването на всеки албум на Linkin Park искам да обичам и да вярвам напълно във всяка отделна песен. Надявам се, че ако някоя от песните е слушана отделно някъде по света, ще е нещо, с което мога да се гордея – нещо, което да завладее слушателя и да стане част от енергията, която ни свързва. Подбирането на песните за „Papercuts“ беше удоволствие. Всяка песен в тази колекция е както отделен момент от нашата хронология, така и претърпяваща промени история, която е толкова наша, колкото и ваша. От първото ни издание – „One Step Closer“, до чисто новата „Friendly Fire“, този списък с песни обхваща всички наши етапи досега. Благодарим ви, че сте част от нашето пътуване. Надяваме се да харесате „Papercuts“.“

PAPERCUTS (Singles Collection 2000-2023) Tracklisting:

1. Crawling

2. Faint

3. Numb/Encore

4. Papercut

5. Breaking The Habit

6. In The End

7. Bleed It Out

8. Somewhere I Belong

9. Waiting For The End

10. Castle Of Glass

11. One More Light

12. Burn It Down

13. What I’ve Done

14. QWERTY

15. One Step Closer

16. New Divide

17. Leave Out All The Rest

18. Lost

19. Numb

20. Friendly Fire

Прочетете още