Легендарните The Rolling Stones отново на сцена с турнето No Filter - Тази есен в САЩ

Легендарните The Rolling Stones отново на сцена с турнето No Filter - Тази есен в САЩ
23 Юли 2021

Една от най-легендарните рок банди за всички времена - The Rolling Stones, се завръща към концертния живот! Mick Jagger и компания обявиха дати за тази есен в САЩ, а стартът на турнето No Filter, което по план трябваше да се случи през 2020 г., е на 26 септември с шоу в Сейнт Луис. Предвидени са нови дати за Лос Анджелис и Лас Вегас, като е включена и изява в джаз фестивала в Ню Орлиънс през октомври месец. Последната анонсирана засега дата е 20 ноември, когато рок величията ще забият в столицата на щата Тексас, О̀стин. Гледайте умопомрачителния тийзър за гастрола:

“Много сме развълнувани да обявим новите дати за турнето ни от 2020, което ще се състои тази есен! Благодарни сме ви за търпението по време на този труден и безпрецедентен период.“, обявиха от групата.

“Толкова се вълнувам да изляза отново на сцената. Благодаря ви за търпението. До скоро!”, написа фронтменът Mick Jagger, който след броени дни ще чества своя 78-и рожден ден. А Keith Richards добави: “Отновo сме на турне. Ще се видим там.“ 

Подробности и билети за концертите тук

Прочетете още