Легендарните PANTERA на живо в София на 26 май 2023

Легендарните PANTERA на живо в София на 26 май 2023
Снимка: Fest Team
22 Ноември 2022

Каубоите от ада стартират европейското си турне с дата в България

Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в България за самостоятелен концерт по покана на Fest Team.

PANTERA на живо – немислимата мечта на няколко поколения български фенове на тежките рифове, става реалност на 26 май 2023 в зала Арена София, а билетите влизат в предварителна продажба в сряда в 10:00 сутринта.

PANTERA е без съмнение една от най-великите метъл групи на всички времена. Безкомпромисният квартет с вокалист Philip Anselmo, китарист Dimebag Darrell, неговия брат, барабаниста Vinnie Paul и басиста Rex Brown, бързо се издига до огромен световен успех през 90-те години на миналия век с множество златни и платинени албуми, разпродадени турнета, брутални изпълнения на живо и четири номинации за Grammy.

И до днес  техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – „Cowboys From Hell“, „Vulgar Display Of Power“ и „Far Beyond Driven”, който става номер 1 в Billboard. Четиримата от Тексас продължават да вдъхновяват множество музиканти по света като същевременно печелят милиони безумно предани фенове по целия свят. В това число – и българската публика.

Събитието във фейсбук е тук. Предварителната продажба на билети за концерта на Pantera в София стартира на 23 ноември в 10:00 сутринта - ексклузивно за членовете на Fest Club. В специална подкатегория на сайта на Fest Team пък още днес стартира предварителната регистрация. При попълване на данните си, потребителите ще получат уникален код Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба, която започва в 10:00 в сряда. Активните членове на Fest Club няма нужда да се регистрират повторно. В петък - 25 ноември, отново в 10:00 сутринта, започва и масовата продажба в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Снимка: Fest Team

Прочетете още