Концертният филм на SLAYER "The Repentless Killogy" ще бъде излъчен и в България

Концертният филм на SLAYER
21 Октомври 2019

По-рано съобщихме новини около концертния филм "SLAYER: The Repentless Killogy", който ще бъде излъчен в над 1500 киносалона в целия свят на 6 ноември. Материалът е записан през август 2017-а в The Forum в Ингълуд, Лос Анджелис като събитието е част от прощалното турне на американските траш метъл титани. Досега не бяха предвидени прожекции за България, но ето и радостната новина за феновете у нас: Концертният филм ще бъде излъчен в кината от веригата "Арена" на 7 ноември. Повече информация на сайта тук

Почти четири десeтилетия, SLAYER доминира като най-добрата траш-метал банда в света, с която всички други се сравняват и към чийто успехи се стремят. След като оставят своя отпечатък в историята на музиката, SLAYER – Tom Araya, Kerry King, Gary Holt и Paul Bostaph – в колаборация с Trafalgar Releasing, Nuclear Blast Records и Prime Zero Productions се подготвят да завладеят и големия екран със "SLAYER: The Repentless Killogy". Едно безкомпромисно музикално преживяване, което не бива да бъде пропуснато!

На 8 ноември пък "SLAYER: The Repentless Killogy" ще излезе и на Blu-ray, а аудиото ще бъде издадено на CD и винилова плоча.

Прочетете още