Концертите на Intelligent Music Project и Рони Ромеро продължават с участието на Йордан Караджов

Концертите на Intelligent Music Project и Рони Ромеро продължават с участието на Йордан Караджов
15 Септември 2020

Едно от емблематичните лица на българския рок Йордан Караджов (Сигнал) ще бъде поредната изненада в състава на супергрупата Intelligent Music Project. Той ще участва като специален гост на предстоящите концерти на групата в София на 18 септември (петък) и Бургас на 19 септември (събота)– Летен театър, съобщи създателят, продуцентът и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

На сцената в двата града Йордан Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен „Приказка“, чиято първоначална версия се нарича „Fairytale” и е част от първия албум на д-р Врабевски The Power Of Mind (2012), където основен вокалист е John Lawton.

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концертите в София и Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project (Sorcery Inside и Life Motion). Те ще бъдат изпълнени от звездата на Rainbow Рони Ромеро, както и Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Прочетете още