KISS ще изпратят 2020 с най-зрелищния концерт на годината

KISS ще изпратят 2020 с най-зрелищния концерт на годината
26 Ноември 2020

Изминаха 296 дни, откакто светлините на сцената на KISS угаснаха. Музикантите обаче отново са в играта, доказвайки, че KISS никога не се задоволяват с малко. Емблематичните фигури от Rock & Roll Hall of Fame, мултиплатинените рок звезди анонсираха най-голямото лайвстрийм концертно събитие на годината, с което ще изпратят 2020 в стила на KISS в Новогодишната нощ от емблематичния остров Палм Джумейра в Дубай.

В годината, в която глобалната сцена остана притъмнена и феновете по цял свят жадуваха да преживеят истинска музикална емоция на живо, Landmarks Live Presents ще реализира най-забележителния концерт в историята на KISS от The Royal Beach в Atlantis Dubai, който ще бъде съпроводен от невиждано до сега зрелищно фойерверк шоу. БИЛЕТИТЕ СА ВЕЧЕ В ПРОДАЖБА ТУК

Вижте трейлър:

Заснето с повече от 50 камери с 360-градусова перспектива, шоуто, продуцирано от Landmarks Live Presents, ще бъде излъчено във формат 4K и ще е достъпно в цял свят от всеки компютър, мобилно устройство или Apple TV с 1080p Livestream and ticketing благодарение на Tixr.

Събирайки екип от 400 души за първи път от 8 месеца, продукцията ще вземе всички необходими мерки срещу COVID на терен.

“След 9 мрачни месеца в пандемия светът най-после ще види светлина. В Новогодишната нощ KISS ще пренесат Рая на Земята, ще разместят земните пластове и ще ни изстрелят от 2020 с най-мащабното и взривяващо събитие в нашата история. Всички се нуждаем точно от това. Всички го заслужаваме. Готови сме, 2021-ва!”, споделят музикантите от KISS.

Концертът на KISS и фойерверк спектакъла ще са достъпни на различни ценови нива. Всички стрийминг пакети ще включват опция за гледане отново, така че феновете ще могат да станат зрители на концерта, съобразено с часовата зона, в която се намират.

Прочетете още