Judas Priest започват работа по нова музика в началото на 2020-а, сподели Rob Halford

Judas Priest започват работа по нова музика в началото на 2020-а, сподели Rob Halford
13 Декември 2019

След завръщането на Rob Halford в Judas Priest през 2003 г. британските хеви метъл богове определено са в творчески възход и нямат никакво намерение да спират до тук. В ново интервю фронтменът на групата сподели чудесна новина, а именно: Judas Priest започват да работят по нова музика в началото на 2020-а година.

„Случват се две неща. Започваме да правим нова музика в началото на 2020-а, защото все още сме вдъхновени от записите на „Firepower“ и нямаме търпение да продължим, да видим с какво още можем да излезем като музика. След това влизаме в голямата продукция за турнето за петдесетата годишнина на бандата. По спомен, започваме във Финландия през юни…след това обикаляме света през остатъка от 2020-а и част от 2021-а, чествайки петдесет години Judas Priest“, заяви Halford.

Припомняме, 18-ият албум на легендарната група, „Firepower“, който e продуциран от именития Tom Allom, работил с бандата върху едни от най-забележителните им албуми – „British Steel“ и „Screaming for Vengeance“, се появи през март 2018-а година.

Пет десетилетия легендарна музикална кариера, законодателни албуми, над 40 милиона продадени копия, множество награди и някои от най-грандиозните метъл концерти изобщо – това е кратката равносметка за Judas Priest, групата, превърнала се в един от символите на тежкия рок няма никакво намерение да си дава почивка.

Прочетете още