I.V.R. с нов сингъл и видео - "Stuck On Replay"

I.V.R. с нов сингъл и видео -
25 Февруари 2020

Вече нашумялата пловдивска банда I.V.R. издаде нов сингъл от албума "The 8th Day". Групата пусна и видеоклип към песента "Stuck On Replay", като за целта музикантите са избрали уникална историческа локация - червената църква „Света Богородица“ край град Перущица. Римската сграда е построена межу IV и VI век при управлението на император Анастасий I. Историята и духът, които лъхат от този древен паметник, са въздействали изключително силно на музикантите и те се опитват да ги предадат на публиката чрез новото видео.

Изпълненият със символика клип следва основната концепция на досегашните сингли от "The 8th day", както и на целия албум. Негов режисьор е Георги Ковачев, който е работил и по предишните видеа на I.V.R. Тук за първи път е представен и новия барабанист на групата - 17-годишният талант Иван Петков.

След като съществуваха само като студиен проект, през миналата година I.V.R започнаха да изнасят и концерти на живо като първата среща с публика беше през месец април в Пловдив, с благотворителното им шоу "Видима безкрайност".

На 25 март, тази година, I.V.R. ще изнесат и своя първи концерт в София, в клуб Терминал 1. Билетите за концерта са в продажба на www.eventim.bg и на място преди концерта.

Прочетете още