Готови ли сте за Slayer?! Подробности за концерта в зала "Фестивална"

Готови ли сте за Slayer?! Подробности за концерта в зала
11 Юли 2019

Готови ли сте за Slayer?!

Както съобщихме, американските траш метъл титани днес, 11 юли ще изнесат последния им концерт в България. Шоуто е част от “Final World Tour” и ще се проведе в зала „Фестивална“. Добре позната на меломаните, залата се намира в кв. Гео Милев, на ул. „Манастирска“ 35. Съоражението отвори врати под новото име „Асикс арена“ в края на 2017г. след цялостен ремонт. До нея се стига с автобус на градския транспорт с номер 72, като може да бъде достигната лесно пеша от бившия хотел „Плиска“ на „Цариградко Шосе“.

Програмата за концерта е както следва:

18:30 часа - отваряне на врати и допускане само на хора, притежаващи билети тип приоритетни и front of stage

19:00 часа - отваряне на врати за всички със стандартни билети

20:15 - 21.30 часа - Satyricon

22.00 часа - Slayer

Моля, запознайте се с останалите важни подробности за последното шоу на метъл титаните Slayer в София на 11 юли.

Веднъж влезли гостите нямат право да напускат залата. Ако все пак го сторят, няма да бъдат допускани обратно. Забранява се внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи и професионална техника за аудиo и видеозаснемане. Забранява се влизането с обемисти раници и чанти, с размер надвишаващ 40x42 см. На място, пред залата ще бъде обособена отделна зона за проверката и съхранението на личен багаж извън тези размери. На разположение ще е и гардероб срещу заплащане.

Не се допуска влизането на лица във видимо нетрезво състояние, както и на такива под въздействие на опиати и наркотични вещества. Не се допуска внасянето на чадъри и остри опасни предмети като ножове и др., както и на бутилки и стъклени предмети. Забранява се внасянето на оръжие, взривни материали и запалителни вещества. Забранява се внасянето на всякакви храни и напитки. Пушенето на всякакъв вид тютюневи изделия в залата е строго забранено, включително и ползването на елeктронни цигари. Лица под 18г. трябва да бъдат с пълнолетен придружител. Деца до 12 години влизат без билет, но с придружител и декларация, която ще им бъде дадена за попълване на място. Съветваме хората, които ще доведат малки деца, да се настанят на трибуните в залата.

Последни Билети за последния концерт на Slayer в България, със специални гости Satyricon можете да закупите от тук както и на място пред залата, непосредствено преди концерта.

Прочетете още