Гледайте новия видеоклип на ODD CREW с участието на Насо Русков

Гледайте новия видеоклип на ODD CREW с участието на Насо Русков
21 Януари 2022

В края на миналата година ODD CREW обявиха няколко новини около групата - подписването с немския лейбъл Drakkar Entertainment, обявяването на новия си албум и загатването за неговото звучене с първия сингъл „Morning Lights”. Днес става ясно, че шестият студиен албум на бандата „Dark Matters” (Part 1), ще бъде факт на 27 май. Чрез плеъра по-долу можете да гледате и втория сингъл от него, озаглавен „The Moment”. Главен персонаж във видеото към песента е Насо Русков, който е добре познато лице в българската музикална сцена като част от групите Babyface Clan, Imbeciles&the Poison Umbrella, Les Animaux Sauvages.

Режисьор и главен оператор на клипа отново е Петър Димов „Българевеца“, а втори оператор - Никола Копаров, като във видеочат във фейсбук страницата си, ODD CREW обявиха, че всички осем песни от албума ще бъдат придружени с видеоклипове.

С обявяването на датата на издаване на „Dark Matters” (Part 1), започва предварителната му продажба на CD и винил, а в официалния сайт на групата oddcrew.net ексклузивно можете да намерите и бокс сет, какъвто ODD CREW пускат за първи път.

Прочетете още