Foo Fighters стартират ексклузивен радио канал

Foo Fighters стартират ексклузивен радио канал
27 Януари 2021

Носителите на 12 награди Grammy Foo Fighters обявиха пускането своя радиостанция, която ще стартира следващата седмица, като по този начин ще отпразнуват появата на новия им десети студиен албум "Medicine At Midnight", който излиза на музикалния пазар на 5-и февруари.

Създаденото от групата Foo Fighters Radio ще се излъчва чрез медийната компания SiriusXM в продължение на два месеца (от 3-и февруари до 4-и април) на сателитни платформи и платформи за стрийминг. Програмата включва специална премиера на всички песни от "Medicine At Midnight" точно в полунощ на 5-и февруари, ексклузивен концерт на бандата, на живо в същия ден (Foo Fighters LIVE от SiriusXM Garage в Лос Анджелис) и специални коментари от Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear и Rami Jaffee, които ще говорят за новата творбра, ще разкрият историите зад някои ключови за групата парчета, ще пускат демо и други редки записи, правени през двете десетилетия на тяхната кариера. На събитието ще присъства виртуална публика на абонати на SiriusXM на живо и домакин на Kat Corbett от SiriusXM.

В програмата всяка седмица ще се излъчва и запис от техни концерти, като първият ще бъде от шоуто им в Манчестър през 2018 г. Радиото ще пуска сингли, лично подбрани от Foo Fighters, както и гостуващи диджеи, музиканти и знаменитости, които пък ще посочват своите любими песни от каталога на бандата.

Снимка: https://www.facebook.com/foofighters

Прочетете още