Филмите "Улица Сезам" и "Том и Джери" - на голям екран през 2021 година

Филмите
15 Март 2019

Започват снимките на филми по популярните телевизионни поредици "Улица Сезам" и "Том и Джери". Лентите ще излязат на голям екран през 2021 г., съобщиха от Warner Bros..

Снимките за музикалната продукция "Улица Сезам" ще започнат през юни. Главната роля е поверена на актрисата и носителка на "Оскар" Ан Хатауей, играла във филми като Дяволът носи Прада, Интерстелар, Алиса в Огледалния свят и много други. Тя ще си партнира с класически персонажи като Голямото пиле, Елмо, Оскар, Бисквитеното чудовище и други от едноименната телевизионна програма, която тази година отбелязва своята 50-годишнина.

"Улица Сезам” е най-старата телевизионна програма за деца в Щатите. В историята си предаването е печелило 9 награди "Грами", 158 "Еми" и Награда за цялостен принос. Участие са взимали не една и две известни личности като Принс, Майкъл Джексън, Нина Симон, Джули Андрюс, Андреа Бочели, Гуен Стефани, Фарел Уилямс, Кофи Анан, Лора Буш и други. Предстоящият филм ще бъде заснет от режисьора и един от създателите на сериала "Портландия" Джонатан Крисел по сценарий на Крис Галета. Продукцията ще тръгне по кината на 15 януари 2021 г.

А любимата на малки и големи история за вечната вражда между котка и мишка - филмът "Том и Джери", съчетаващ игрално кино и анимация и режисиран от Тим Стори, ще излезе в киносалоните на 16 април 2021 г.

Прочетете още