Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16 години заедно

Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16 години заедно
14 Януари 2022

Джейсън Момоа и съпругата му Лиза Бонет обявиха, че се разделят. След 16-годишна връзка, двамата публикуваха съвместно изявление в Instagram страницата на звездата от "Аквамен".

"Всички ние усетихме натиска и промените на тези трансформационни времена... Разгръща се революция и нашето семейство не прави изключение... усещаме и израстваме от настъпващите разтърсващи промени. И така решихме да споделим новината, че се разделяме и приключваме брака си".

"Споделяме това не защото смятаме, че заслужава внимание, а за да можем, когато продължим живота си, да го направим с достойнство и честност. Любовта между нас е жива, развивайки се по начина, по който иска да бъде опозната и изживяна. Ние се освобождаваме един от друг, за да бъдем такива, каквито се учим да бъдем... Нашата преданост е непоколебима към този свещен живот и нашите деца".


Момоа (42 г.) и Бонет (54 г.) започват да се срещат през 2005 г., а в края на 2017 г. сключват брак. Имат две общи деца - Лола Йолани Момоа на 14 години и Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа - на 13. Боне има дъщеря и от бившия си съпруг - Лени Кравиц - Зоуи, която е на 33 години.

Прочетете още