Dave Grohl издава “The Storyteller” през октомври – “сборник с мемоари от един живот, живян шумно.“

Dave Grohl издава “The Storyteller” през октомври –  “сборник с мемоари от един живот, живян шумно.“
9 Април 2021

Фронтменът на Foo Fighters Dave Grohl ще издаде книга с мемоарите си на 5 октомври тази година. Четивото носи името “The Storyteller”, а издатели са Dey Streеt Books. Книгата е едновременно едно отпразнуване на музиката, но и разказ за моментите, които са оформили и превърнали легендарния музикант, носител на Grammy в човека, който е той днес. В нея ще има от всичко по малко – от забавни моменти от детството, през трогателни семейни моменти, уникални истории с и за Nirvana, Foo Fighters, David Bowie, Joan Jett, Iggy Pop, Paul McCartney, до това да свириш в Белия дом и да танцуваш с AC/DC, наред с цялата любов, усмивки, загуби и много други.

“Отзивитите от читателите ми изпълниха душата. Все едно получавам аплодисменти на сцената. Така че сериозно се захванах да прегледам житейския си опит – всякакви невероятни, трудни, забавни, емоционални моменти и реших, че е време да ги опиша подобаващо. Сега, благодарение на невероятните хора от Dey Street Books, съм силно развълнуван да обявя книгата си “The Storyteller” – сборник с мемоари от един живот, живян шумно. Очаквайте я!“

Книгата ще излезе първоначално в САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Финландия и Нидерландия.

Припомняме, през февруари Foo Fighters оглавиха както класацията за албуми на Острова, така и американския чарт с актуалната им десета студийна творба "Medicine at Midnight" и така групата се сдоби със своя трети №1 албум в Billboard 200 през трите десетилетия на тяхната кариера, след "Wasting Light" (2011) и "Concrete & Gold" (2017). Освен това, бандата е номинирана за включване в Rock and Roll Hall of Fame и ако бъдат въведени в тази култова общност, Dave Grohl ще бъде вписван в нея за втори път – той е там, разбира се като член на Nirvana.

Прочетете още