Bryan Adams издава новия си албум "Shine A Light" на 1-ви март

Bryan Adams издава новия си албум
21 Януари 2019

Световната суперзвезда Bryan Adams представя новия си албум "Shine A Light", който излиза у нас във формати стандартно CD и винил. Албумът и включва 12 нови песни и излиза у нас на 1-ви март, 2019 година.

"Shine A Light" е заглавието на водещия сингъл от албума, който дебютира в дигиталните платформи на 17-ти януари. Песента е написана в съавторство с друга световна звезда – Ed Sheeran и е силно поп-рок начало на новия студиен проект.

"Срещнах Ed тази година в Дъблин по време на един от концертите му и установихме контакт. Един ден му изпратих припева на песен, която планирах да напиша и нарекох "Shine A Light". Попитах го дали има интерес да си сътрудничим в работата по нея. Дни по-късно получих няколко стиха и ако бяхте чули само как ги изпълняваше....!", споделя Bryan.

Изпълнителят не криe радостта си, че новият му албум ще бъде факт съвсем скоро и е щастлив от крайния резултат – 12 песни в поп, рок и R&B стил.

Албумът включва съвместно парче с американската поп звезда Jennifer Lopez – "That’s How Strong Our Love Is". "Мечтаех да работя с Jennifer. Заедно гласовете ни звучат невероятно!", разказва изпълнителят.

Bryan Adams е многократен носител на ГРАМИ както като певец, така и като автор на песни. "Shine A Light" е 14-ият студиен албум във впечатляващата му дискография. Предварителни поръчки на албума в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg: https://bit.ly/2HmvCif

Прочетете още