Броени дни до концерта на U.D.O. в Античния театър

Броени дни до концерта на U.D.O. в Античния театър
15 Септември 2020

Рок звездите U.D.O. ще бъдат в Пловдив на 18 септември. В петъчната вечер, Пловдив отново ще събере феновете на твърдата музика от цяла България, защото немските музиканти и бенд лидера Udo Dirkschneider ще изнесат концерт в Античeн Театър. Събитието е част от Културния календар на град Пловдив. Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа.

След месеци на очакване, предстои отново да изживеем емоцията на рок от световна величина. И всичко това ще се случи след броени дни, на 18 септември. Концертът е част от събитията Music of the Ages. Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти. Билети за шоуто - в системата на Eventim и на касата пред Община Пловдив.

Music of the Ages ще стартира на 16 септември с концерт на три пловдивски групи – Le’ Push, Heptagram и Nameless Day Ritual, и като комплимент към публиката, събитието в този ден ще бъде със свободен достъп.

График на първия ден от фестивала:
18:30 часа – Le’ Push (част от пловдивското трио е финалистът и звезда от „Гласът на България“, Иван Лазаров)
19:30 часа – Heptagram (формация, плод на въображението на музикалния ентусиаст и мултиинструменталист Даниел Иванов)
20:30 часа – Nameless Day Ritual (едно от основите имена в пловдивската екстремна сцена, към които ще се присъедини и една от големите дами на рока – Ася Кантранджиева).

Прочетете още