Броени дни до концерта на Manowar в София

Броени дни до концерта на Manowar в София
12 Юни 2019

Концертът на Manowar, в зала “Арена Армеец”, част от The Final Battle World Tour 2019 е след броени дни, на 16 юни, и феновете на бандата със сигурност вече преговарят любимите си парчета, които очакват да чуят по време на грандиозното шоу с впечатляващи пиро ефекти. На гърба на сцената ще има огромен LED екран, а бандата пристига със собствено озвучаване и осветление и екип от 60 човека.

Зала “Арена Армеец” може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата. За онези, които ще се отправят към зала Арена Армеец в неделя, 16 юни, с автомобили, освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард бул.”Асен Йорданов. Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C. В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на MANOWAR. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място. За перфектното обезпечаване на шоуто на 16 юни е ангажиран екип от над 400 човека.

Началото на концерта е в 20 часа, а за най-нетърпеливите фенове вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

Ограничено количество билети мога да се закупят в мрежата на www.eventim.bg.

Прочетете още