Броени дни до концерта на Bryan Adams в Пловдив

Броени дни до концерта на Bryan Adams в Пловдив
11 Ноември 2019

Световноизвестният изпълнител Bryan Adams ще посети България на 14 ноември 2019 в зала "Колодрум", Пловдив. Концертът ще е първото гостуване на звездата в Пловдив! Шоуто ще бъде част от световното турне Shine A Light, в подкрепа на едноименния 14-и студиен албум на Adams, който излезе на 1 март 2019 и дебютира на първо място в канадската класация Canadian Albums Chart. Едноименният сингъл към албума, Bryan Adams написва съвместно със сензацията Ed Sheeran, а парчето събира близо 1 милион и 200 хиляди гледания в Youtube..

Bryan Adams е един от най – успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече близо 40 години. Българската публика ще може да чуе на живо най-големите му хитове като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", както и песни от новия албум на музиканта.

Радио 1 дава възможност на своите слушатели да станат част от невероятното шоу и турнето Shine A Light на живо на 14 ноември в Пловдив и да се срещнат лично с Bryan Adams като участват в играта тук Крайният срок за участие е 15:00 ч. на 12 ноември.

Билети за концерта на Bryan Adams могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн тук Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Прочетете още