Благотворителната фондация MusiCares обяви групата Aerosmith за Личност на годината за 2020

Благотворителната фондация MusiCares обяви групата Aerosmith за Личност на годината за 2020
8 Октомври 2019

Aerosmith, които празнуват 50 години като група ще бъдат признати от благотворителната фондацията MusiCares за своите значителни филантропски усилия и неоспоримото им въздействие върху историята на американската музика с приза Личност на годината за 2020 г.! От фондацията и Националната звукозаписна академия отбелязаха, че Aerosmith е приложила теорията в практиката, когато става въпрос да се съберат средства, за да се подпомогнат нуждаещи се музиканти.

Известно е, че Aerosmith подкрепят много благотворителни организации през годините, включително MusiCares. Steven Tyler основа и инициативата Janie’s Fund, която подкрепя младите жени, претърпели травмата от насилие и пренебрежение.

Благотворителната фондация MusiCares, която помага на изпаднали в нужда музиканти, ще почете отличената с 4 награди Grammy банда с признание за филантропската й дейност и влиянието й върху американската музика в продължение на 5 десетилетия на благотворителен концерт на 24-и януари следващата година, два дни преди 62-ата церемония за наградите Grammy в Лос Анджелис.

Прочетете още